een tafel reserveren
0479 77 53 16 0479 77 53 16

Menukaart

Bekijk hier onze suggesties 2024!

Sterke dranken

GIN

Gordons gin€ 10,00
Hendricks€ 15,00
Monkey 47€ 16,00
Blue d’ Argent€ 14,00
MOM’s gin (zoet)€ 15,00
Malfly gin (limoen)€ 14,00
De Cort BIO gin (lokal)€ 15,00

’t Aandeel gin
 ‘By Douglas’

€ 16,00
J&B€ 10,00
Vodka : 
Cola€ 10,00
Fruitsap€ 10,00
Bacardi 
Anejo (bruin)€ 10,00
Blanco (wit)€ 10,00
Pastis€ 10,00
Jack Daniels € 10,00
Johnnie Walker€ 10,00
Glengrant€ 11,00
Connemara € 12,00

Voorgerechten

Scampi van de chef
(Licht getomateerd sausje met dragon, pijlajuin en champignons)
€ 18,00
Scampi met look€ 18,00
Kaaskroketjes met Grana Padano€ 15,00
Oostendse garnaalkroketjes € 17,00
Carpaccio van rund met truffelolie en garnituur € 17,00
Gerookte Schotse zalm met zijn garnituur€ 16,00
Ravioli van boschampignon met een krokante van serranoham en een truffelsausje
(Veggie mogelijkheid)
€ 19,00
Cassoulet van escargots
(Specialiteit van het huis)
€ 19,00

Aperitieven

Maison
crème de pêche/cava
€ 9,00
Cava€ 8,00
Coupe Champagne€ 15,00
Kirr “Royal”€ 15,50
Kirr€ 8,00
Half/half€ 8,00
Rode port€ 5,50

Witte port 

€ 5,50
Pineau de Charentes€ 5,50
Sherry Dry € 5,50
Picon witte wijn€ 10,00
Cynar€ 7,00
Martini : 
Rosso/Bianco
€ 6,50
Campari : Orange
€ 8,50
Campari : Soda/Tonic€ 8,00
Pisang orange€ 8,00
Passoa orange € 8,00
Aperol€ 9,00
NON-alcohol
Pisang/Campari/Ricard/Pasoa/Gin/mojito/Aperol spritz
€ 8,00

Frisdranken

Bru bruis/plat 0.5 € 6,00
Cola regular/zero € 3,00
Fanta, Ice Tea€ 3,00
Nordic tonic € 3,00
Verse jus € 5,00

Bieren

Chimay ‘Blond’ € 5,50
Chimay ‘Blauw’ € 5,50
Kriek `Boon’€ 4,00
Duvel€ 5,50
Karmeliet€ 6,00
Stella Artois/Jupiler 0%€ 3,00
Oude Geuze ‘Boon’€ 6,50

Hoofdgerechten

Vis

Op vel gebakken zeebaarsfilet met risotto van jonge witloof en beurre blanc saus€ 27,00
Gebakken melktongetjes ‘Meunière’ € 34,00
Huisgemaakte bouillabaisse 
Verschillende soorten vis met schaal en schelpdieren
(Specialiteit van het huis)
€ 33,00

Vlees

Gegrilde pavé
(België)
€ 25,00
Gegrilde entrecôte
(België)
€ 30,00
Gegrilde Rib-eye
(Ierland)
€ 33,00
Gebakken eendenborstfilet met een portosausje en kroketjes€ 29,00
Kalfskroon op "normandische" wijze met kroketjes
(Specialiteit van het huis)
€ 30,00
Sausjes: Peper - Champignon - Choron - vers geklopte Béarnaise€ 4,00

Pasta's

Tagliatelle al vongolé € 24,00
Tagliatelle met truffel € 25,00
Tagliatelle van de chef  
(Licht getomateerd sausje met dragon, pijlajuin en champignons)
€ 24,00

Desserts

Trio van sorbet 
(Citroen-Framboos-Passievrucht)
€ 12,00
Tiramisu€ 10,00
Crème brûlée€ 10,00
Dame Blanche€ 10,00
Sorbet ‘Kolonel’ 
(Sorbet citroen met Vodka)
€ 14,00
Nougat glacé
(Specialiteit van het huis)
€ 10,00
Moelleux van chocolade met vanille-ijs 
(Specialiteit van het huis)
€ 13,00
Tarte tatin met calvados en vanille ijs€ 13,00


Wij werken met seizoensgebonden gerechten die geregeld veranderen.

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken