Bekijk hier onze suggesties 2025!
Voorgerechten
Scampi van de chef (Licht getomateerd sausje met dragon, pijlajuin en champignons) | € 18,00 |
Scampi met look | € 18,00 |
Kaaskroketjes met Grana Padano | € 16,00 |
Oostendse garnaalkroketjes | € 21,00 |
Carpaccio van rund met truffelolie en garnituur | € 17,00 |
Gerookte Schotse zalm met zijn garnituur | € 17,00 |
Ravioli van boschampignon met een krokante van serranoham en een truffelsausje (Veggie mogelijkheid) | € 20,00 |
Cassoulet van escargots (Specialiteit van het huis) | € 19,00 |
Hoofdgerechten
Vis
Op vel gebakken zeebaarsfilet met risotto van jonge witloof en beurre blanc saus | € 27,00 |
Gebakken melktongetjes ‘Meunière’ | € 34,00 |
Huisgemaakte bouillabaisse Verschillende soorten vis met schaal en schelpdieren (Specialiteit van het huis) | € 34,00 |
Vlees
Gegrilde pavé (België) | € 25,00 |
Gegrilde Rib-eye (Ierland) | € 35,00 |
Gebakken eendenborstfilet met een portosausje en kroketjes | € 29,00 |
Kalfskroon op "normandische" wijze met kroketjes (Specialiteit van het huis) | € 33,00 |
Brochette van lamsvlees met een jus van verse knoflook, gebakken groenten en kroketjes | € 31,00 |
Sausjes: Peper - Champignon - Choron - vers geklopte Béarnaise | € 4,00 |
Pasta's
Tagliatelle al vongolé | € 25,00 |
Tagliatelle met truffel | € 26,00 |
Tagliatelle van de chef (Licht getomateerd sausje met dragon, pijlajuin en champignons) | € 25,00 |
Desserts
Trio van sorbet (Citroen-Framboos-Passievrucht) | € 12,00 |
Tiramisu | € 10,00 |
Crème brûlée | € 10,00 |
Dame Blanche | € 10,00 |
Sorbet ‘Kolonel’ (Sorbet citroen met Vodka) | € 14,00 |
Nougat glacé (Specialiteit van het huis) | € 10,00 |
Moelleux van chocolade met vanille-ijs (Specialiteit van het huis) | € 13,00 |
Tarte tatin met calvados en vanille ijs | € 13,00 |
Wij werken met seizoensgebonden gerechten die geregeld veranderen.