Kleuradvies voor het perfecte interieur

Wat betekent kleuradvies in de praktijk? Het advies vertrekt vanuit de dialoog tussen de kleuradviseur en de opdrachtgever. Tijdens een bezoek bij de klant thuis al wordt een kleurenpallet op maat samengesteld rekening houdend met de architectuur en de verschillende woon- en leefstijlen. Voor kleuradvies in Halle en omgeving moet u bij Art & Decoration zijn.

Kleuradvies geven is een heel persoonlijke, op maat gemaakte aangelegenheid. Er wordt naast de hedendaagse trends rekening gehouden met de noden, de wensen en de gevoelens van de bewoners, hun manier van leven en de verschillende functies van de ruimtes.

De kleurpaletten die gehanteerd worden zijn zowel de trendgevoelige kleuren als het zeer zachte, klassieke of natuurlijke kleurenpalet, dit afhankelijk van de woning. Er wordt rekening gehouden met de architectuurstijl de lichtinval en de bestaande elementen om zo samen met de bewoner een kleurenselectie te maken die een geslaagd, uniek eindresultaat garandeert!

Meer informatie over het kleuradvies dat Art & Decoration u kan geven in Halle en omgeving? Neem dan snel contact met ons op.

Back to Top